СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 02.04.2021 година (петок) во 10 часот, кандидатот Даниел Коцевски, студент на втор циклус студии – насока финансово право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Иднината на парите – криптовалути “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Microsoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux