СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 17.05.2021 година (понеделник) во 10:30 часот, кандидатката Тања Петрушевска, студент на втор циклус студии – насока финансово право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Правна заштита на македонскиот даночен систем со посебен осврт на даночните прекршоци “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Microsoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux