СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 17.05.2021 година (понеделник) во 10 часот, кандидатката Елена Симјановска, студент на втор циклус студии – насока право на интелектуална сопственост ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Надлежност на управните судови во областа на трговската марка “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Microsoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux