СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 15.06.2021 година (вторник) во 12 часот, кандидатката Марија Димитриеска, студентка на втор циклус студии – насока казнено право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Криминолошки аспекти на организираниот криминалитет “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа ЗООМ.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux