СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 15.06.2021 година (вторник) во 13 часот, кандидатката Анамарија Спасевска, студентка на втор циклус студии – насока казнено право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Казнено-правни аспекти на абортусот “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа ЗООМ.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux