СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 22.6.2021 година (вторник) во 12 часот, кандидатката Андријана Спиревска, студентка на втор циклус студии – насока меѓународно право и односи и право на ЕУ ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Меродавно право за договорните односи во европското и во меѓународното приватно право на Северна Македонија“

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Zoom.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux