СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.07.2021 година (пeток) во 09:00 часот, кандидатот Неџбедин Ибраими, студент на втор циклус студии – насока казнено право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Должности на сведокот во кривичната постапка “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа ЗООМ.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux