СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.07.2021 година (пeток) во 09:45 часот, кандидатката Далила Чекиќ, студентка на втор циклус студии – насока казнено право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Несоодветна истрага на случаите на тортура (со посебен осврт врз случаите пред Европскиот суд за човекови права против Република Северна Македонија) “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа ЗООМ.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux