СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.07.2021 година ( пeток) во 12 часот, кандидатот Еверест Бекиров, студент на втор циклус студии – насока финансово право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Правни и економски аспекти на банкарските нефункционални кредити “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux