СООПШТЕНИЕ

Се информираат студентите кои ги имаат избрано предметите политичка култура и политичка митологија кај проф. д-р Ненад Марковиќ во летниот семестар 2018-2019 академска година, дека консултациите по предметот ќе се одвиваат секој петок од 9 до 11 часот во ТЕМПУС просторијата. Првата средба ќе се одржи на 19 април (петок).

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux