СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 10.09.2021 год. (петок) во 14 часот кандидатот Никола Димитров ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Постапка за преземање на акционерски друштва“

Одбраната ќе се одржи во стара сала на ННС.

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux