СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 14.09.2021 година (вторник) во 10.00 часот, кандидатката Теодора Јовановиќ, студентка на втор циклус студии – насока граѓанско материјално право и граѓанско процесно право; ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Институтот издршка во законодавството на Република Северна Македонија и во споредбеното право“ преку користење на платформата Microsoft Teams.

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux