СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 14.09.2021 година (вторник) во 11.00 часот, кандидатката Наташа Васевска, студентка на втор циклус студии – насока граѓанско материјално право и граѓанско процесно право, ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Граѓанско-судска заштита од дискриминација“ , преку платформата zoom.

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux