СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 13.09.2021 година (понеделник) во 14.00 часот, кандидатот Виктор Кочински, студент на втор циклус студии – насока меѓународно право и односи и право на ЕУ;, ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Употреба на сила во самоодбрана против недржавни актери според меѓународно право“ , преку електронска конференциска платформа.

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux