СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 13.09.2021 година (понеделник) во 10.00 часот, кандидатката Софијана Марковска, студентка на втор циклус студии – насока меѓународно право и односи и право на ЕУ; ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Учество на трети страни во постапка пред меѓународна трговска арбитража“,преку користење на платформата Microsoft Teams.

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux