СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 15.09.2021 година (среда) во 11.00 часот, кандидатката Теодора Гацоска, студентка на втор циклус студии – насока казнено право; ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Спречување на перење пари кај финансиските институции, со посебен осврт на законската регулатива во Република Северна Македонија“; во просториите на Клиника по казнено право.

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux