СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 13.09.2021 година (понеделник) во 13.30 часот, кандидатот Александар Кузманоски, студент на втор циклус студии – насока казнено право; ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Давање лажен исказ“; во просториите на Клиника по казнено право.

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux