СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 29.09.2021 година (среда) во 10.00 часот, кандидатката Симона Стојановска, студентка на втор циклус студии – насока граѓанско материјално право и граѓанско процесно право;  ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Посвојување на дете во македонското и споредбеното право“ ;   Одбраната ќе се одржи на електронската платформа на MS TEAMS. 

Од Правниот факултет   

ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux