СООПШТЕНИЕ

Се известуваат сите студенти кои имаат положен испит кај Проф.
Кандикјан, а се уште не земале оценка, да дојдат во неговиот кабинет на
ден 30.09.2021 година (четврток) во 12.00 часот.