СООПШТЕНИЕ

Почитувани,

Ве известувам дека Владата на Република Северна Македонија на Дваесет и петтата Седница, одржана на 21/03/2020 година, заклучи сите предходно донесени заклучоци, за кои бевте известени, а со кои се даваат мерки, препораки и насоки, се продолжуваат и важат до завршување на периодот на постоење на вонредната состојба на територијата на Република Северна Македонија.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux