СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 12.10.2021 година (вторник) во 12.00 часот, ќе се одржи одбрана на магистерскиот труд со тема: „Политички и безбедносни предизвици за Југоисточна Европа: од бегалската криза 2015 до справувањето со пандемијата Ковид-19“ од кандидатката Ангела Спасовска, студентка на втор циклус студии–насока меѓународни односи, европски интеграции и дипломатија. Одбраната ќе се одржи во старата сала за ННС. 

Од Правниот факултет    

ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

05/10/2021

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux