СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 15.10.2021 година (петок) во 11.00 часот, ќе се одржи одбрана на магистерскиот труд со тема: „Инвестициона арбитража според Енергетската повелба и споровите за продажба на електрична енергија“ од кандидатот Христијан Зафировски. 

Одбраната ќе се одржи на електонската видео платформа ZOOM. 

Од Правниот факултет 

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux