СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 12.11.2021 година (петок) во 11.00 часот, ќе се одржи одбрана на магистерскиот труд со тема: „Импликациите од развојот на обновливите извори на енергија и процесот на декарбонизација врз меѓународните човекови права“ од кандидатката Дена Крстеска, студентка на втор циклус студии – насока меѓународно право и односи и право на ЕУ; . Одбраната ќе се одржи со преку онлајн преку платформата Microsoft Teams

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

2/11/2021

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux