СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 09.11.2021 година (вторник) во 11.00 часот, ќе се одржи одбрана на магистерскиот труд со тема: „Процесна и вонпроцесна заштита на загрозен сведок со посебен осврт на практиката на Европскиот суд за човекови права“ од кандидатката Милена Милкова, студентка на втор циклус студии – насока казнено право; . Одбраната ќе се одржи со преку онлајн преку платформата ZOOM.

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

2/11/2021

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux