СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 09.11.2021 година (вторник) во 14.30 часот, ќе се одржи одбрана на магистерскиот труд со тема: , „Компаративна анализа на санкциите спрема деца во судир со законот“ од кандидатката Сара Трајчевска, студентка на втор циклус студии – насока казнено право; . Одбраната ќе се одржи со преку онлајн преку платформата ZOOM.

Од Правниот факултет

„ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

2/11/2021

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux