СООПШТЕНИЕ

 Правниот факултет “Јустинијан Први” во Скопје навремено ги достави податоците за запишан летен семестар во учебната 2019-2020 година до Фондот за здравствено осигурување на РСМ, односно студентите коишто запишале летен (тековен) семестар во учебната 2019-2020 година нема потреба да вадат потврда за статус на студент од службата за студентски прашања за здравствено осигурување. Вашите матични лекари можат да проверат преку апликацијата “мое осигурување”

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux