СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 11.06.2020 година во 12 часот,  кандидатката Верица Димитријевска ќе го брани својот магистерски труд на тема: ,,Улогата на Саудиска Арабија на Блискиот Исток“.

Одбраната ќе се одржи Судница 1.

Од Правниот факултет

„Јустинијан Први“ во Скопје

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux