СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на22.12.2021 год. (среда) во 11.00 часот докторандот м-р Арменд Аслани ќе ја брани својата докторска дисертација на тема: Криминално-политички аспекти на кривичните дела против службената должност во Република Македонија во периодот од 2010 до 2018 година.   

Одбраната ќе се одржи на Правен факултет “Јустинијан Први“ во Скопје, во свечената сала на факултетот (амф. 1). 

Од Правниот факултет    

ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје  

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux