СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 23.12.2021 година (четврток) со почеток во 15.30 часот, докторантката м-р Фатима Салифоска ќе ја брани својата докторска дисертација на тема: ,,Цивилизациските темели на геополитиката на Балканот низ призмата на македонско-турските односи Одбраната ќе се одржи на електронската платформа MS TEAMS. 

Од Правниот факултет     

ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје 

14/12/2021

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux