СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на23.12.2021 година (четврток) со почеток во 10.00 часот, докторантката м-р Детрина Алишани Сопи ќе ја брани својата докторска дисертација на тема: ,,Брачниот имотен режим во Северна Македонија и Косово. Одбраната ќе се одржи на електронската платформа MS TEAMS. 

Од Правниот факултет     

ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје 

14/12/2021

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux