СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 18.01.2021 година (вторник) во 10 часот, кандидатката Тамара Трпчевска, студентка на втор циклус студии – насока казнено право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Недозволена трговија со наркотични дроги како облик на организиран криминал – превенција и сузбивање“

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа ЗООМ.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

30/12/2021

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux