Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
Ongslot88 Agen Judi Casino dan Slot Online Se Asia Slot Online Deposit Dana GokilOngslot88 Deposit Dana dan Pulsa Situs Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Terlengkap Link Alternatif Agen Judi Bola Terpercaya 2023 Ongslot88 Slot Online Deposit Dana dan Pulsa Rtp Slot Gacor Hari Ini Ong Slot88 Terbaru 2023 Cara Bermain Mahjong Ways 2 Terbaru 2023 Situs Slot E Wallet Dana Tergacor 2023 Cara Jitu Main Game Slot Online Game Demo Slot Pragmatic Terbaru Indonesia Situs Slot Online Server Internasional Terbaru Slot Online Situs Judi Slot Casino Online Server Internasional Cara Pasang Togel Online SGP Dunia Slot Online Slot Demo
СООПШТЕНИЕ
             

СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите коишто имаат поднесено барање/молба за презапишување на предмет информација можат да добијат во службата за студентски прашања секој работен ден од 11-14 часот или на тел 3117-244 локал 145.
Студентите кои имаат поднесено барање, а кон барањето немаат доставено соодветна документација (скен од сите страници од индекс) да го сторат тоа до утре, 2.6.2020 година до 11 часот на praven@pf.ukim.edu.mk.

Презапишувањето на предмет може да го направите на следниов начин:
1. Во службата за студентски прашања од 11 до 14 часот, по соодветните заштитни протоколи.
2. По електронски пат, на следниов начин:
   2.1. Испратете меил до z.kitanovski@pf.ukim.edu.mk со следниве барања:
             2.1.1. Уплатница во pdf или jpg формат.
             2.1.2. Изјава за повторно запишување на предметна програма  – преземете тука.