СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 09.03.2022 година ( среда) во 09 часот, кандидатот Елдан Џигал, студент на втор циклус студии – административно право и јавна администрација ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Управни договори, со посебен осврт на управните договори во Министерството за одбрана“

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Microsoft teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

02/03/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux