СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 20.04.2022 година (среда) во 12 часот кандидатот Филип Мишевски, студент на втор циклус студии – односи со јавност ќе го брани својот магистерски труд на тема: „ Еволуција на односите со јавност – развивање стратешка комуникациска инфраструктура преку дигитален PR “

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Microsoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

12/04/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux