СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 17.05.2022 година (вторник) во 14 часот кандидатката Симона Саздовска, студентка на втор циклус студии – казнено право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Kазнено-правни и криминолошки аспекти на воените злосторства“

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа ЗООМ.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

10/05/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux