СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 19.05.2022 година ( четврток) во 12 часот, кандидатката Стефани Спировска, студентка на втор циклус студии – дипломатија и меѓународни односи ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Новата архитектура во надворешните односи на Европската Унија“

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

11/05/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux