СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 19.05.2022 година ( четврток) во 14 часот, кандидатката Ангела Шаренкова, студентка на втор циклус студии – меѓународни односи, европски интеграции и дипломатија ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Влијанието на Брегзит врз проширувањето на Европската Унија со државите од Западен Балкан“

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа Мicrosoft Teams.

Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

11/05/2022