СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 10.06.2022 година (петок) во 11часот,  кандидатот Мевљуд Ислами, студент на втор циклус студии – дипломатија и меѓународни односи ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Причини за етнички конфликти и улогата на Меѓународната заедница во нивното решавање – случај Република Северна Македонија 2001 година“

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа  Microsoft Teams. 

                   Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје 

03/06/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux