СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 15.06.2022 година (среда) во 15.00 часот, кандидатката Ана Бојковска, студентка на втор циклус студии – казнено право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Улогата на центрите за социјална работа во постапувањето спрема деца“

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа  ZOOM. 

                             Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје 

08/06/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux