СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 22.06.2022 година ( среда) во 11 часот кандидатката Даниела Симоновска, студентка на втор циклус студии – историја на правото ќе го брани својот магистерски труд на тема: ,,Дипломатијата на САД за време на Студената војна (со посебен осврт на војната во Виетнам)“

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа  Мicrosoft Teams. 

                             Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје

15/06/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux