СООПШТЕНИЕ

Се известуваат студентите кои полагале англиски јазик (Правни студии и Односи со Јавност) дека оцените ќе може да се внесат во индекс во понеделник, 27.06.2022 во 11.30 часот пред студентски прашања на Правен факултет. Оцените не мора да се земат лично.

Д-р Зорица Трајкова Стрезовска