СООПШТЕНИЕ

Резултати од завршниот испит по предметот јавна администрација одржан во јунската дополнителна сесија, на 27.6.2022 г.

Катедра по административно право и јавна администрација

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux