СООПШТЕНИЕ

Испитот по историја на правото, втора група кај проф. Гризо во казнена сесија ќе се одржи во четврток, 30.6.2022 во 14 часот на платформата Мајкрософт тимс во групата каде се одржуваа предавањата.

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux