СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ во Скопје, соопштува дека на 09.03.2023 година (четврток) во 09.00 часот, ќе се одржи одбрана на магистерскиот труд со тема: „Правниот статус на нотарската служба во Република Северна Македонија со компаративен преглед на балканските земји“ од кандидатот Артан Раховица, студент на постдипломски студии по правно-политички науки и комуникологија. Одбраната ќе се одржи во старата сала за ННС.

Од Правниот факултет „ЈУСТИНИЈАН ПРВИ“ Скопје

02/03/2023

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux