СООПШТЕНИЕ

Влезниот колоквиум по предметот трговско право за септемвриска дополнителна сесија ќе се одржи на 14.9.2022 година во 10 часот во амфитеатар 2. Колоквиумот се полага на материјалот од првите четири недели на настава