СООПШТЕНИЕ

Резултати од завршен испит по предметот Јавна администрација одржан на 1.9.2022 г.

Оценки ќе се внесуваат на 19.1.2022 г., во 11 часот во кабинет бр.13.

Катедра по административно право и јавна администрација

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux