СООПШТЕНИЕ

ИМЕ И ПРЕЗИМЕНАСЛОВ НА ТРУДОТДАТУМЧАСПРОСТОРИЈА  
Весна АтанасоскаОтварање на стечајна постапка и основните правни последици од отварањето на стечајната постапка23.09.2022 (ПЕТОК)12:00Стара сала за ННС
Софче ДончеваПоим и видови трговски друштва23.09.2022 (ПЕТОК)13:00Стара сала за ННС

06/09/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux