СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 14.09.2022 година (среда) во 11 часот,  кандидатката Теа Мицевска, студентка на втор циклус студии – насока граѓанско материјално право и граѓанско процесно право ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Судска контрола на извршувањето во правото на Република Северна Македонија“ 

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа  Мicrosoft Teams.  

                             Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје  

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux