СООПШТЕНИЕ

ИМЕ И ПРЕЗИМЕНАСЛОВ НА ТРУДОТДАТУМЧАСПРОСТОРИЈА  
Марија КрстеваФер и правичен третман како стандард за заштита на странските директни инвестиции16.09.2022 (ПЕТОК)10:00Стара сала за ННС
Александар КолариќИднината на инвестиционото право во Европската Унија16.09.2022 (ПЕТОК)11:00Стара сала за ННС

09/09/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux