СООПШТЕНИЕ

Правниот факултет „Јустинијан Први“ во Скопје, соопштува дека на ден 16.09.2022 година (Пeток) во 11 часот,  кандидатката Марија Чекреџи, студентка на втор циклус студии – меѓународно право и односи и право на ЕУ ќе го брани својот магистерски труд на тема: „Правото да се имаат права: Државјанството и меѓународното право за правата на човекот

Одбраната ќе се одржи преку видеоконференциска платформа  Мicrosoft Teams. 

                             Правен факултет „Јустинијан Први“ во Скопје 

09/09/2022

WordPress Appliance - Powered by TurnKey Linux